Witam przejzalem cale forum i nic nieznalalem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wszycy maja wycieki oleju z silnika po stronie paazera
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a u mnie mam wyciek po stronie kierowcy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wyciek mam pomiedzy silnikem a skrzynia biegow ( tak sadze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) autko niedwno kupilem jest to mondeo 1.8 z 93r i ma przejechane 210tys kmi juz wtedy silnik bral olej , z czego co zauwaylem ojczulek mi z rozpedu nalal za duzo oleju :| i mam na bagnecie tak z 1.5 cm ponad oleju i zaczol mi dymic jak wprowadze go na wysokie obroty :| a rozrzad byl nieawno wymieniany
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dziekuje z gory za pomoc