View Single Post
Stary 20-06-2006, 20:24   #436
gonera
ford::amateur

Domyślnie Zakochany w Pumie

Witajcie,

3 dni temu ją zobaczyłem, 2 dni temu wziąłem do siebie, a dziś jestem zakochany po uszy! (a w międzyczasie zapisałem się tu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.).

Tak w jednym zdaniu wygląda moja dotychczasowa historia z moim nowym autkiem,czyli Fordem Puma 1.7 z 98. Co prawda naciąłem się nieco, bo autko bylo walone (ale w głębi serca nie liczylem na dziewice Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) i poskladane troche nieumiejetnie, ale tak sie napalilem, ze wystarczylo zeby kolka sie krecily.

Teraz zaczynam operacje doprowadzenia mojej Pumy do swietnosci. ASO sobie zapowiedzialo 3,5K w wersji optymistycznej lub 11K w pesymistycznej.
Serwisuje się w Re-Wo w Lubinie i z dzisiejszej, pierwszej wizyty jestem zadowolony, bylo konkretnie, fachowo a i kawy dali i dali poogladac TVN Turbo :], a jak zobaczyli jak z Pumcią jest kiepsko to klime nabili w bonusie.
Na przyszły tydzień umówiliśmy się na: prawą półośkę, tuleje wachacza, gumy na stabilizatorze, pasek wielorow. i wyciek ze skrzyni.

Będę informował i postaram się regularnie linkować zdjątka.

pozdrawiam Was wszystkich
Gonera
gonera jest offline   Odpowiedź z Cytatem