Jezdzilem z mama dwa lata temu w poszukiwaniu 2 samochodow. Wybor rozgrywal sie miedzy MONDEO, LAGUNĄ a VECTRA. Vectra miała ogromny plus dla mamy bo nie była kombi a była z kratką (ale to jest NIEWAŻNE). Z tego co oglądałem te samochody to najbardziej przypadło mi do gustu Mondeo (jako kompromis wyglądu wewnętrznego, zewnętrznego i technicznych aspektów). Laguna - wg mnie w środku nijaka - nie ma takiego charakteru jak niemieckie auta, ale o wiele wygodniejsza i praktyczniej zagospodarowana. Jednak nie podoba mi się wygląd konsoli środkowej. Nie wiem czy w tej po FL sie cos zmienilo czy nie... Co do gadżetów elektronicznych, elektrycznych. Fajne to wszystko jest póki się nie zacznie psuć. Nawet jak za free Ci to na gwarancji robią to zaczynasz nienawidzić ASO a jak już jest po gwarancji to zaczynasz przeklinać dzień w którym kupiłeś francuskie auto. W glupim Kangoo kiedyś mieliśmy problemy z czujnikami poduszki kierowcy, świateł... Zastanawia mnie czemu po tylu latach obiegowej opinii o usterkowości francuzów Renault nic nie robi np. z elektryką... No może poza zwiększaniem jej zastosowania w najnowszych modelach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jedno co można u nich pochwalić to wyniki testów Euro NCAP.