View Single Post
Stary 04-07-2006, 10:31   #32
frazir
ford::average

Domyślnie

Cytat:
Napisał TREBOR75
Mam trochę inne pytanie, mam mkI i nie mam kontrolki poziomu paliwa, czy można samemu jakoś sobie założyć?
Podpinam sie pod temat chetnie chcialbym miec cos co mi sie zapali jak jest malo paliwa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nie wiem czy np dobrze rozumiem i prosze o pomoc w postaci rysunku jek mniej wiecej w baku to wyglada bo jesli to tylko kwestia podawania odpowiedniego napiecia na wskaznik paliwa to w ciagu paru godzinek moge zrobic uklad ktory podepnie sie w odpowiednie miejsce 3 kabelkami ( zasilnia, masa, wartosc pomiaru) i kwestja wyregulowania przy jakim wskazaniu ma zapalic sie dioda z rezerwa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ew. pomyslec i zrobic cos co jest w skodach ze jak malo paliwa i wsiada sie dopiero co do auta to przez chwile wyje cos w rodzaju gdy swiatla wlaczone sa aby wiedziec ze trza juz do stacji sie kierowac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam
frazir jest offline   Odpowiedź z Cytatem