Cytat:
|
Napisał TREBOR75
Mam trochę inne pytanie, mam mkI i nie mam kontrolki poziomu paliwa, czy można samemu jakoś sobie założyć?
|
Podpinam sie pod temat chetnie chcialbym miec cos co mi sie zapali jak jest malo paliwa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem czy np dobrze rozumiem i prosze o pomoc w postaci rysunku jek mniej wiecej w baku to wyglada bo jesli to tylko kwestia podawania odpowiedniego napiecia na wskaznik paliwa to w ciagu paru godzinek moge zrobic uklad ktory podepnie sie w odpowiednie miejsce 3 kabelkami ( zasilnia, masa, wartosc pomiaru) i kwestja wyregulowania przy jakim wskazaniu ma zapalic sie dioda z rezerwa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ew. pomyslec i zrobic cos co jest w skodach ze jak malo paliwa i wsiada sie dopiero co do auta to przez chwile wyje cos w rodzaju gdy swiatla wlaczone sa aby wiedziec ze trza juz do stacji sie kierowac
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam