Cytat:
|
Napisał destroyerr
A TCS i ABS Ci działa?
|
TCS nie wiem bo jeszcze nie mialem okazji sprawdzic, ABS sprawdzalem ale tez nieco pobieznie - jak jechalem dosc powoli to na zwirku mnie pedal hamulca kopal przy mocnym hamowaniu. ale z moich doswiadczen wynika ze podczas powolnej jazdy po zwirze czy po piasku na asfalcie ABS nie dziala calkiem poprawnie-tzn dopuszcza zatrzymanie sie kola na chwilke (byc moze to nie jest kewstia powolnej jazdy a tylko wrazenia ze ta chwila trwa dluzej - slychac ze kolo stoi, podczas szybszej jazdy by tego nie bylo slychac - to tylko moja teoria, lub moze rzecz w tym ze to jest jednak bardzo sliskie podloze - taki rozsypany piasek na drodze i ABS sie troche w tym gubi). tak czy inaczej wydaje sie ze ABS mi dziala - jakby nie dzialal to na pewno by mnie nie kopal
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Autko mam od niedawna i jeszcze niewiele z nim probowalem robic, a mam kilka nurtujacych mnie rzeczy do sprawdzenia - m.in. TCS czy poduszka powietrzna kierowcy. kontrolka ABS tez sie dziwnie zachowuje, przy przekreceniu kluczyka do pozycji II niby sie zaswieca i po chwili gasnie ale zanim zgasnie na dobre to 2 razy jakby bardzo delikatnie przygasa (doslownie na ulamek sekundy). Nie dziala mi klakson - moze to tylko wtyczka a moze to sie z ktoryms z moich innych "problemow" laczy?
dzieki za odpowiedzi, pozdrawiam