Cytat:
|
Napisał 1olek
lampka powinna zaczac blyskac, i ta na zegarach i ta na przycisku, blyskaja zawsze razem.
|
Ja nie mam lampki na przycisku - podejrzewam ze to kwestia mojego modelu MK1 a nie MK2 - moj przelacznik jest tylko podswietlany, na desce rodzielczej oczywiscie kontrolke mam - jak juz pisalem swieci sie permanentnie.
Wszystkie bezpieczniki sa ok, juz je posprawdzalem, klakson i TCS bez zmian
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale dzisiaj sprawdze czy w praktyce TCS mi dziala - podejrzewam ze nie, ale sprawdze i napisze jutro ci mi sie udalo ustalic
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrawiam
[ Dodano: 2006-07-04, 15:15 ]
Cytat:
|
Napisał 1olek
Przed chwila sprawdzilem to u siebie. Jak wylacze TCS i wylacze silnik i potem uruchomie go ponownie to TCS mam nadal wylaczony. Musze go wlaczyc ponownie tym przyciskiem.
|
To nie wiem o co chodzi - takie zdanie przeczytalem w instrukcji do auta:
"The TCS control light will illuminate as long as the system is switched off. To reactivate the system depress the switch again or restart the engine"
albo to dotyczy tylko modelu MK1 albo producent i redakcja instrukcji nie mogli dojsc do porozumienia