Witam ! wszystkich! i dziękuję za pomoc!!!
Jestem na etapie kupowania progów do mojego mundka 2004 kombi tdci. juz miałem zamawiac uzywane od rs-a, aż na przeglądzie we wrocławskim germazie zobaczyłem mondka taki jak moj (nie titanium)-(tzn u mnie jeszcze nie zamontowane
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przód rs, tył rs i niespodzianka progi z st!? mysle pewnie odstają mu z przodu, albo dziury ma bo błotniki szersze, a tam jakies takie ładne małe dokładki z przody i wygląda pierwsza klasa! pytałem własciciela skąd to ma
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , ale mowił, że go od kogos kupił takiego, ale podobno fordowskie to było oryginalne! prosze o pomoc ! gdzie to kupic mozna
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.: w germazie chłopki nie wiedziały
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.