najlepiej kup sobie jakas gazetke motoryzacyjna dla Twojego wojewodztwa i zobacz czy znajdziesz jakiegos MKII i wtedy porownaj sobie... wiadomo tez ze w ceny zaleza od danego miasta... wydaje mi sie ze cena jest dosyc dobra... na allegro zbytnio nie patrze bo tam czsami ceny sa dosc mocno zanirzone... a jesli chodzi o moja osobista opinie to wolabym kupic autko starsze ale lepiej wyposarzone... ja jednak tak bardzo na rok nie patrze patrze na stan ogolny auta i na jego wyposarzenie... ja kupujac mondka zamienilem sie z rocznika '95 na '94... patrzalem bardziej na silnik na stan ogolny auta korozja itp oraz na jego wyposarzenie chociaz to juz mnie tak bardzo nie interesowalo...
Jesli chodzi o automat to swietna rzecz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. najpier proponuje sie przejechac i wtedy oceniac wrazenia z jazdy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wczesniej tez nie myslalem o automacie ale znajomy ma Vectre B 1.6 w automacie i tak sobie pojezdzilem z nim torche to mi sie to spodobalo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tymbardziej jak wciskasz magiczny przycisk z literka "S" to wtedy chce sie jezdzic jeszcze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja mam automata 1.8 pociskam troche ta Vectre ale kolega jak ma 2.0 to juz w ogole musi byc pocisk...
pozdrawiam
rafik