hehe... tak tak zamosc pod bydgoszcza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mam tam dobrego znajomego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jesli ktos kojazy taka dzialke gdzie jest kilkanascie garbusow a nawet chyba kilkadziesiat
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to jest wlasnie to miejsce
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja jesli chdozi o lapka hmm to wtedy
Marcin, u mnie tez guzik sprawdzisz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo ja tez mam MKI z 94 roku no chyba ze silnik bedzie robil jakas roznice... bo domyslam sie ze chodzi Ci o kostke w ktoa mozna sie podlaczyc?