Cytat:
|
Napisał setaszi
dajcie mi chwile i zrobie fotki z podłoczeniem przycisku info, są to dwa kabelki które zamykają obwód w momęcie naciśnięcia /naprawiałem dla kolegi taki przeło./więc ta teoria o nie zamkniętym obwodzie jest błędna ,sprawdze na zwykłm przełączniku czy teoria z przyciskiem w innym miejscu jest realna
acha i jeszcze jedna wskazówka: jeżeli jest komp w zegarach aktywny a niema jeszcze przełącznika z info to przy małym stanie paliwa w baku zapali się w miejscu temperatury zewnętrznej ilość kilometrów do przejachania na tym paliwie ,a niemając przycisku info nie będziemy w stanie powrócić do tem.
|
Setaszi to Twoj stary post ale niestety na grupie nie doczekalismy sie rozpiski przelacznika kierunkowskazow z przyciskiem INFO - czy jest szansa ze to jednak udalo Ci sie zrobic ?
Wlasnie w zegarach z kompem, ktore niedawno zalozylem podaje mi teraz tylko km do podjechania do stacji beznynowej i nie moge wrocic do temp ... ani wlaczyc sredniego spalania itp... Mam licznik z anglika (Mondeo 2003r) wiec wszystko pokazuje w milach a moze ma spalanie chwilowe ?
Teraz pytanie do wszystkich czy jest szansa aby przeprogramowac licznik glowny licznik aby liczyl mi przejechane kilometry a nie mile ??
Pozdrawiam
Robert