View Single Post
Stary 01-08-2006, 15:34   #2
Bauma
ford::expert

Model: Mondeo
Silnik: 1/2 DB9
Rocznik: '04
Domyślnie

Cytat:
Napisał Venetian
Oczywiście nie interessują mnie skrzynie, tuby, wielkie subwoofery itp.
czyli glosniki w bagazniku odpadaja??? jesli tak to darowalbym sobie wytlumienie....

fabryczne gloosniki to 5x7.... popularne sa glosniki JBL ok 250zl za 2sztuki.... ale proponowalbym zalozyc na przod dystanse i wstawic system odseparowany....

Cytat:
Napisał Venetian
Nie wiem na ile istotne są opcje typu "sterowanie wzmacniaczem" i "sterowanie subwooferem
jak nie wstawiasz bassu i wzmakow to w zupelnosci styknie Tobie radio za ok 600zl chyba ze tylko dla efektu wizualnego bys chcial miec lepsze....zeby wykorzystac walory porzadnego radia musi byc porzadny sprzet...

ja bym sie kablami nie bawil jedynie jakbym mial cos lepszego montowac....

sprobuj najpierw wymienic glosniki razem z radiem jak bedzie za malo to pomyslisz o wzmaku i wytlumieniu.... bo na lepszych glosnikach i radiu (zreguly 2x mocniejszym niz fabryczne) jest duzo lepsze brzmienie i moze wystarczy na Twoje potrzeby a jesli nie to tylko dolozysz wzmaka jesli dalej malo to wytlumienie a pozniej to juz tylko bagaznik....

wzmaka jesli juz to chowac tam gdzie nie widac gdzie ma wmiare dobra wentylacje itp czyli optymalnie bagaznik..