aha zapomnialem napomniec o tym sterowaniu wzmakiem.... no to to jest funkcja bardziej przydatna przy bardziej rozbudowanym sprzecie a mianowicie sluzy ona do regulowania albo wlasciwie do dowyregulowania wzmaka... wzmacniacz dostrajasz pokretlami w wzmaku i potem mozesz wszystko "dopiesci" z fotela kierowcy..... ale przy Twojej potrzebie raczej specjalnie bym sie nie rzucal na ta funkcje no chyba ze masz kase lub chcesz miec jakies radio z lepszej polki....
Cytat:
|
Napisał Venetian
No to teraz już wszystko wiem, jakby co to będe pytał dalej, wielkie dzięki za pomoc i szybką odpowiedź i szacunek za wiedzę i doświadczenie.
|
nie ma sprawy... moja wiedza to kropla w morzu kiedys sie tym bawilem , mala przerwa i znowu wracam ale duzo zaleglosci, duzo nowinek i technik sie pojawilo.... poprostu strasznie to ewoluowalo ale jak mi "tchu" zabraknie to jest jeszcze tu kolega profesjonalista :fcp3
A.S. ktory tez chetnie sluzy pomoca....
wracajac do kabli jesli chcesz sie bawic to wymien ale koniecznosci takowej nie ma.... aha dobrze byloby podpiac radio bezposrednio pod ako...