Cytat:
|
Napisał Pinki
OT krzysieksa, u mnie na ośedlu stoi taki mundek jak Twój platynowy wersja Nordic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. EOT
|
Ja widziałem Mondeo w takim kolorze jak moje tylko 3 razy. I co dziwne było to kombi, sedan i tak jak mój hatchback
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A ten hatchback to albo ktoś go stylizował na ST albo to był seryjny ST tylko, że miał na bagażniku ogromną lotkę coś w stylu Alfa Romeo 156
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W Alfie ta lotka ygląda świetnie bo auto jst agresywnie stylizowane ale w Mondeo..... wygląda to gorzej niż tragicznie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nawiązując do koloru...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie bede skromny i powiem, że mój kolorek jest chyba najpięknijeszy w Mondeo
No dobra...
trochę mnie poniosło z tą nieskromnością .........