Cytat:
|
Napisał llechu
A Bełchatów to wkrótce może być niezły punkt. Ponoć okolice Łodzi mają dobre perspektywy rozwoju. Może by tak zacisnąć pasa i zainwestować w jakieś mieszkanko niedaleko :fcp2
|
Niby bezrobocie małe bo jest elektrownia i kopalnia oraz cała masa firm przyległych a ceny mieszkań śmieszne. Siostra kupowała mieszkanie w Warszawie to normalnie nie chciałem jej wierzyć ze zapłaciła prawie 300 000zł ale później zacząłem sie interesować cenami i efekt był taki że kupiłem sobie drugie większe a moje wynająłem. Ceny pewno pójdą do góry i to może być dobra inwestycja. Do łodzi 30-40 minut jazdy , niedaleko stok, fajne dwa ośrodki wypoczynkowe. Serdecznie zapraszamy na narty
[ Dodano: 2006-08-29, 13:24 ]
Cytat:
|
Napisał 1olek
arni0000, to maz luzik ze w Belchatowie jest tak tanio ja z Częstochowy w sumie tez nie mam tam daleko, nawet w zime przyjezdzam na narty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale nie przesadzajmy ze za 250 zl ktos wymieni uszczelki pod glowca w V6 spalnuje je i posklada wszystko do kupy.
|
Źle doczytałeś nie napisałem że ktoś wymieni uszczelkę z częściami za 250 tylko:
"
Robiłem u nich swoje mitsu eclips z motorem który ma dwa paski na rozrządzie i powiem szczeze że zrobili to perfekt a w tym modelu jest to szczególnie trudne bo cieżko ustawić pasek od balansu. Serwis zaśpiewał mi bez części za samą robociznę 900zł oni zrobili to za 250 z wymiana pompy wody." zapomniałem dodać że w 250 było rtazem z kosztem filtra powietrza i paliwa
Wymiana uszczelki sama robocizna jest ciut drozsza jak chcesz dam ci telefon to sobie z chłopakami porozmawiasz