cena za sekwencje jest niska tylko,zeby to chicialo dobrze chodzic. moj silnik na takiej sekwencji nie chodzil a sekwencja od zwyklej instalki lpg rozni sie miejscem podawania gazu do silnika i brakiem mozliwosci wystrzalu co plastikowy kolektor mogloby polamac. no i skoro masz male doswiadczenie w tych sprawach to samochod z dobrze zalozonym lpg ma chodzic dokladnie tak jak na pb bo na tej taniej sekwencji moj chodzil ale ze szarpal i nie chcial sie czasami wkrecac na obroty to inna sprawa i tak dlugo poprawiali az okazalo sie,ze musza zmienic instalacje. tylko ja moze mam dziwny silnik bo u mnie wtryski benzyny pracuja podobno parami
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrawiam
maciek
p.s ma chodzic tak samo bo gaziarze to zazwyczaj kilka osob w warsztacie no i niestety kazdy z nich potrafi miec swoja wersje na zycie samochodu po zalozeniu gazu. moj na regulacjach itp byl 9 razy ale w koncu jest super ok. a oni oddajac mi samochod przeciez uwazali zawsze ze jest ok
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko byli mili powaznie zajeli sie problemem i nie moglem sie tam czuc jako koles co przyszedl pozawracac glowe