Cytat:
|
Napisał bentus
Wydaje mi się że do tyłu nie ma potrzeby na dzieloną lampkę, ba nawet w moim przypadku do przodu nie mam sensu ponieważ mam lampki nad osłoną p.słoneczną.
Lampka tylna jest mniejsza od przedniej i dodakowo musisz kupić taką ramkę montażową. W sumie coś koło 110 zł. Podaje numery katalogowe bo w moim ASO się zdziwili jak o takie coś pytałem i koleś musiał to z kimś przez telefon konsultować.
Ramka 1433145
Lamka 1417693
Można kupić tez lampkę pod osłonę p.słoneczną koszt z ramką ok 60 zł, ale ona chyba na tył dawała by za małe światło.
|
Chyba trochę niejasno to napisałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z tyłu dzielona lampka to faktycznie zbytek, wystarczy zwykła na jedną żarówkę. Miałem taką w ręce w sklepie ASO, razem z ramką kosztuje ok. 110 PLN.
Chciałem kupić tylną dzieloną z ramką i zamienić przednią z tylną żeby z przodu mieć bajerancką dzieloną
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (przydaje się jak w nocy pasażer czyta mapę). W ASO powiedzieli, że przednia lampa jest taka sama i można przełożyć.
Masz rację, że jeśli są lampki nad osłonami przeciwsłonecznymi (a takie mam) to w zasadzie dzielona lampka z przodu jest też niepotrzebna, wystarczy zwykła z jedną żarówką.