Cytat:
|
Napisał kyloza
jedno pytanie od nowosci masz ten samochod a drugie ile km masz przejechane??
po tzrecie gratuluje pomysłowosci !!! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Auto mam od 3 lat
Kupione było od znajomej - ona była pierwszą właścicielką
Obecnie ma na liczniku 175 tys km w tym przez 4 miesiace (odkąd mam gaz) zrobiłem 13 tys km
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nigdy nie było konserwowane
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Auto ma jedną wielką wadę, przez którą jest ta korozja
Poprzednia właścicelka jeździła nim dzień w dzień. No i zimą kupiła nową Primerę dCi a Mondeo wstawiła do ciepłego garażu. Pól roku Mondeo stało niejeżdżone zamknięte w ciepłym garażu i co najgorrsze - nie było po zimie umyte !!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Stąd ta rdza