View Single Post
Stary 31-10-2006, 23:11   #2
karex
ford::expert

Model: Mondeo Mk4 i Mk5 oczywiście kombi
Silnik: DW10C 140KM i EcoBlue 190KM
Rocznik: 2012.05 i 2021.07
Domyślnie

Sorki, ale nie mogłem się powstrzymać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Czego to już ludzie nie ubiorą na zimę w łachy :/ .
Wiesz co jest mi b. trudno uwierzyć w ich skuteczność. nie raz i nie dwa ślizgałem się na ubraniu po śniegu i stwierdziłem jedno - ubranie się szybko zapycha. Poza tym jak tam ładnie opisali właściwości na lodzie. Że poprawili współczynnik tarcia. Z zerowego na 0,07 chyba. I jeszcze ta Austria, hoho. Nie no super. Kurcze byłem we wrześniu w Tyrolu (Lienz i okolice) i to co widziałem u ludzisków to typowe klasyczne łańcuchy rombowe. A szmatki to oni mają, do wycierania mokrych butów. Aby coś szło po lodzie musi się w niego wbijać. Aby coś szło po śniegu musi go dobrze zagarniać (nie ująłem tego zbyt dobrze, ale chyba wiecie o co mi chodzi).
Nie odbierz tego, że kogoś atakuje, ale ja to cieniutko widzę. No cóż może się mylę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .
A tutaj ubrana oponka:

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
karex jest offline   Odpowiedź z Cytatem