Cytat:
|
Napisał raf1k
elo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
sluchajcie mam pytanko male... nie macie moze na sprzedaz felg najlepiej z oponkami zimowymi?
felgi 14 lub 15...
bo niestety 3 dni temu miaelm mala kolizje :/ ehh... moze odrazu sie zapytam czy nie ma ktos wahacza prawego na sprzedaz i drazka kierowniczego??
bo przez jakiegos palanta ktory nie trzymal sie swojego pasa tylko zjechal przy skrecie na zewnetrzny a jechal wewnetrznym :/ zeppchnal mnie do kraweznika i wybralem kraweznik a nie jego :/ tylko niestety koles zwial a ja umerow nie zdarzylem zapisac :/ wrrr... no i narazony na koszty teraz jestem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo polegla mi felga przednia prawa :/ i musze ja dac do regeneracji wiec moze mi odrazu powiecie tez gdzie regeneruja tanio felgi? no i do tego tylna opne tez zalatwilem :/ bo mam bombel z boku :/ druty popekaly jak przez kraweznik przeskoczyla :/ wiec teraz koszta troche sa :/ wiec narazie wole kupic 4 felgi stalowe z zimowkami a na wiosne pomysle co z alusami i jakiem oponki na nie zalozyc :]
wiec moze macie jakies kontakty czy cos zeby majatku nie wydawac :]
|
mhh ja mam lezec u siebie alu 14 " od fiesty 4x 108 z oponami goodyear 175/65 bodajze ... moge sprawdzic dokladnie ...
co do naprawy felg na ul. Miechowskiej sie tym trudnia .. za 80 zl bodajze robia z malowaniem itp .... jesli nie potrzebuje malowania to taniej zrobia jesli dobrze pamietam ...