Cytat:
|
Napisał MerlinMag
no i stalo sie...
wczoraj zadzwonil do mnie handlowiec i powiedzial, ze maja focusa z lepszym wyposazeniem, silnikiem i jest niewiele drozszy od fusiona, ktorego mi zarezerwowal i dzisiaj jade podpisac umowe na foczke.
dzieki za wszystkie rady Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrawiam wszystkich uzytkownikow fusionow i zycze bezpiecznych dro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Powodzenia w późniejszej walce z ASO. Moje przygody w wątkach o Auto Nobile, Auto Plazie i Multeximie.
Natomiast z Fusiona jestem dość zadowolony. Do tej pory (62,5 kkm) wymieniłem amortyzatory tylne i cewkę zapłonową po 50 kkm. Skrzynia ze zgrzytającym wstecznym jeszcze wytrzymuje, a 4 skorodowane drzwi na razie nie odpadły :fcp2 Opony seryjne zaczęły głośno ząbkować po 25 kkm, ale to już detal.
Używanego Forda pewnię bym jeszcze kupił, chociaż te drzwi ???. Nowego już nigdy, bo nie chcę korzystać z ASO.