View Single Post
Stary 01-12-2006, 20:52   #1
bieluu
ford::beginner

Domyślnie Problem z dieslem

WItam.. moze ktos mi pomoze.. :fcp1 :fcp9 mianowicie chodzi o takie cos.. moj mondek jest od jakiegos czasu strasznie mulowaty :fcp5 mam silnik 1.8 td.. na poczatku jak go kupilem jezdzil jak rakieta.. z czasem juz mniej.. od jakiegos czasu mam takie objawy.. czasami kiedy stoi sie na biegu jalowym.. obroty nie chca mi zejsc ponizej 1500.. dopiero po kilukrotynm przegazowaniu spadaja.. na ogol tak sie dziej po jakims czaei pracy silnika na trasie badz w miescie.. :fcp5 next objaw czasami mam tak, ze podczas przyspieszania samochod jakby nie mial mocy.. i nagle niespodziewanie dostaje takiegooo kopa :fcp15 ze przy 3, nawet 4 biegu wgniata w fotel.. jakby nie wiem ile bylo kucykow pod maska.. a to ma tylko 90 hp :fcp15 nie za czaesto, ale jednak.. i mam problemy z podjazdem pod pagurki na 4rtym biegu.. licznik styanie na 80 i kaplica.. wiec musze go podrzylowac na 3jce i potem juz idzie jakos :fcp5 ma ktos jakis pomyl, co to moze byc?? bo ja juz slyszalem rozne sprzeczne opcje.. od wtryskow po smiece a na turbinie konczac :/
z gory dziex za odpowiedzi..
bieluu jest offline   Odpowiedź z Cytatem