View Single Post
Stary 05-12-2006, 11:59   #11
Sielak
ford::average

Domyślnie

No to i ja cos dorzuce... co prawda nie mnie sie to przytrafilo, ale ojcu kolegi... a wiec jakis czas temu kupil nowego focusa w multeximie... w pazdzierniku wybili mu szybe i ukradli radio, wiec pojechal do multeximu aby szybe mu wymienili w ramach AC... wszystko bylo by dobrzy, ale kazali mu przyniesc cala historie jego ubezpieczenia AC (bodajrze z ostatnich 8 lat), a ze kolegi ojciec byl ubezpieczany w roznych towarzystwach to musial biegac od jednego do drugiego aby mu takie cos wystawili... po okolo dwoch tygodniach walki z multeximem postanowili mu jednak wymienic ta szybe... moge tylko powiedziec tyle ze na szczescie otworzyli nam inny salon forda w chorzowie na DTŚ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mam nadzieje ze ten sobie wyrobi dobra reputacje...

PS. na koniec przygod z szyba multexim zachowal sie honorowo i za problemy z wymiana szyby, odwdzieczyli mu sie wymiana chyba jakiejs poleczki w srodku ktora zlodzieje porysowali i jakiejs listwy... przynajmniej tyle...
Sielak jest offline   Odpowiedź z Cytatem