View Single Post
Stary 06-01-2007, 23:26   #12
piasek
ford::amateur

Domyślnie

Może jakiś mały spot? tylko najlepiej za ok tydzieńGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo naprawde widze ze coś ludzie nie pałają tutaj chęcią do wymiany zdańGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co prawda jestem tutaj narazie niemowlakiem, ale jesli nie będzie zadnych spotkań to raczej nim pozostanęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie wiem czy juz robiliscie cos na dolnym sląsku, ale jesli tak to moze jest ktos kto by to zorganizował albo wyznaczył chociaż miejsce na mały biwak??Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak cos to ja jestem chętny, bo chciałbym choć na 1 meetingu się pojawićGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. póki jeszcze nie zdążyłem rozbić mojego dopiero co nabytego mondkaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

pozdrówka
PIASEK
piasek jest offline   Odpowiedź z Cytatem