Może jakiś mały spot? tylko najlepiej za ok tydzień
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo naprawde widze ze coś ludzie nie pałają tutaj chęcią do wymiany zdań
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co prawda jestem tutaj narazie niemowlakiem, ale jesli nie będzie zadnych spotkań to raczej nim pozostanę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie wiem czy juz robiliscie cos na dolnym sląsku, ale jesli tak to moze jest ktos kto by to zorganizował albo wyznaczył chociaż miejsce na mały biwak??
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak cos to ja jestem chętny, bo chciałbym choć na 1 meetingu się pojawić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. póki jeszcze nie zdążyłem rozbić mojego dopiero co nabytego mondka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrówka
PIASEK