View Single Post
Stary 10-01-2007, 06:48   #14
piasek
ford::amateur

Domyślnie

Dobry pomysłGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja chciałbym aby ktoś kto ma większą wiedzę o fordach, zobaczył mojego mondeo, bo w sumie kupiłem go po krótkich oględzinach i fajnie byłoby wiedzieć czy podjąłem dobra decyzjęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Słuchajcie, teraz mozna własnie się spotkać tak na troche gdzies we wrocławiu albo okolicach, ale na wiosne (tylko prawdziwą nie kalendarzową) to na 99% zaprosze Was do bukowiny sycowskiej, mam tam taki domek jakby letniskowy, z własnym stawem, dookoła lasy itd. tylko mysle ze tam wiecej niz 20 samochodów to niebardzo wejdzieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale zobaczymy jak będzie z chęcią przyjazdu tam. To się oceni czy starczy miejsca, ale mysle ze i tak wiecej ludzi nie przyjedzieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak tylko będzie juz po zimie, odkręce tam wode itd to napewno napiszeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale to mówie bedzie na wisne, jak będzie chociarz 12*CGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

a tymczasem byłoby dobrze sie spotkać i pogadaćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja tu jestem od niedawna wiec moze Wy podajcie jais termin orientacyjnie miejsceGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrówka
piasek jest offline   Odpowiedź z Cytatem