View Single Post
Stary 14-01-2007, 15:51   #15
Slawko

Domyślnie

Cytat:
Napisał malutka
Tarcze zakłada się BEZ demontażu wskazówek z tego co wiem.
ciezko bedzie, bo w elektronicznych to jest jedna tarcza w mechanicznych trzy.
Cytat:
Napisał malutka
Oświetlenie jest z góry jak wiesz i w przypadku kiedy świecą tarcze - wskazówki wizualnie giną.
Pytałam o różne konfiguracje ( wymiana wskazówek - czego chce uniknąć),
Podświetlenie z góry bialym światłem i farbka fluorescencyjna...etc.
to nie zda egzaminu, bo diody musiałyby swiecic bezposrednio na wskazówki, najlepiej pod katem prostym, a to jest niemozliwe do wykonania. wiem to z doswiadczenia, jak kombinowałem z zegarami mechanicznymi. o ile podswietlenie zegarów udało mi sie zrobic elegancko, to wskazówki niestety nie(pomimo diod UV i farby fluorescencyjnej).
Cytat:
Napisał malutka
Nie pytałam o koszt ......... ściemniacza.
no, sciemniacz bedzie potrzebny.

No i jeszcze pytanie jak beda rozwiazane kontrolki które sa na tle zegarów. (trzeba by wyciac okragłe dziury i nakleic cos z ikonami.

ja zamiast idiglo wolałbym normalne tarcze(takie jak fabryczne, ale z przeźroczystymi cyferkami(grafiką).

takie mi sie podobaja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie podobaja mi sie z ta "białą" otoczka np. takieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Kolor zdecydowanie biały Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
  Odpowiedź z Cytatem