View Single Post
Stary 14-01-2007, 22:52   #17
Slawko

Domyślnie

Cytat:
Napisał malutka
O normalnych tarczach - owszem...
Aczkolwiek nie mam ani czasu ani samozaparcia by bawić się w diody itp rzeczy.
Pozniej zazwyczaj okazuje sie ze jedne świecą mocniej, drugie mniej...
Poleci jedna i po efekcie
z tym to nie ma problemu. diody tak szybo nie lecą jak sie wszystko zrobi poprawnie. Jesli chodzi o równomierność to tez nie ma problemu, mozna zrobić dobrze.
Cytat:
Może jednak wymiana wskazówek na podświetlone hm?
to byłoby naljepsze rozwiazanie, ale weź i dobierz wskazówki :fcp11 oprócz tego, ze muszą byc pod wymiar(z tym najmniejszy problem) to jeszcze muszą mieć odpowiednia wage i muszą byc odpowiednio wyważone. Dokładnie tak jak oryginał. Inaczej zegary beda przekłamywać.
Cytat:
Napisał malutka
Znasz może jakieś w waw albo łodzi? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
niestety nie.

Njalepszym rozwiazaniem byłaby folia(taka gruba) mleczna z nadrukiem kolorowym i częściowo farba transparentna(w miejscu kontrolek). Dokładnie tak jak oryginał.

Te z allegro nie podobja mi sie, bo to mleczna plexi(taka cieniutka) i miejsca kontrolek i cyferek ma wycinane
Cytat:
Napisał malutka
U nas tym bardziej, bo mamy zielone wyświetlacze licznika.
Ja mam białe(przerobiłem, bo zielone mi sie nie podoba)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

najbardziej to takie by mi pasowały, albo cos w tym stylu, ale białe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
  Odpowiedź z Cytatem