Temat: Zlocik? :)
View Single Post
Stary 20-01-2007, 16:12   #223
Marq
ford::average

Model: Mondeo MK4 Silver X
Silnik: 2.0 HE, 145 KM, PB
Rocznik: 2008
Domyślnie

Cytat:
Napisał Marcin
o już wiem o co mnie chodziło, mianowicie o to: Ford Cougar
Widziałem takowy kiedyś z bliska, miałem nawet okazję w nim posiedzieć i się pobawić tym i owym. No i nie powiem, fajne autko, nawet bardzo fajne. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

[ Dodano: 2007-01-20, 16:15 ]
Cytat:
Napisał raf1k
Cytat:
Napisał Marq
15 dni dopiero się nie pali,
oby tak dalej! <bravo> Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

to czas na odzystaknie kondychy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wiekiem sie nie mzoesz wykrecac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. niektorzy jak maja 80-tke na karku to jeszcze cwicza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Heh, ja się wcale nie wykręcam, ino wiem jak wygląda obecnie moja kondycja po wejściu schodami na 3 piętro, a co tu myśleć o bieganiu za piłką, toteż ten czas na odzyskanie kondychy ak słusznie zauważyłeś będzie potrzebny, ale sądzę że to będzie jednak nieco więcej niż 15 dni i jeszcze 15. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A tak a propos, teraz to już jest 20 dni. :fcp26
Marq jest offline   Odpowiedź z Cytatem