Temat: Doposażanie
View Single Post
Stary 07-02-2007, 01:30   #161
Venetian
ford::advanced

Imię: Alek
Model: ST220
Silnik: MEBA
Rocznik: 05
Domyślnie Re: Ringi POSTOJÓWKI FORD Mondeo

Witam opolanina :fcp4

Cytat:
Napisał wojt_opole
1.
mam kolejny pomysł dosyć fajnie wyglądający chyba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ringi POSTOJÓWKI FORD Mondeo na allegro można je znaleźć pod nazwą ** Angel Eyes **
cena nie największa bo 109pln
probował już ktoś z Was montować coś takiego ? lampa rozbiera się bez problemu, skąd wziąść prąd do ringa(u) ?
http://forum.fordclubpolska.org/view...r=asc&start=40

Było o tym na forum, ogólnie to pomysł stanął na tym że "boimy" się rozszczelnienia lampy, jeżeli uważasz że lampa rozbiera sie bez problemu no to chyba problemu nie ma, tylko pamiętaj że kolorki legalne to tylko biały i żółty (KRD). Prąd obstawiam że można zabrać normalnym oryginalnym postojówkom, albo sie do nich podpiąć (jeżeli chcesz zostawić i normalne i ringi), nie jestem jakoś wykształcony elektrycznie ale nie wydaje mi sie żeby był taki spadek prądu.

Cytat:
Napisał wojt_opole
2.
a'propo skórzanych foteli i boczków - czy jest możliwe obicie ich przez tapicera ? myślicie że da się to zrobić ?
Myśle że nie ma problemu, ale można też czasami w dobrej cenie upolować na allegro, było o tym nawet w tym temacie i są tu na forum ludzie którzy wymieniali tapicerkę na skórę (np.Recondo)

Cytat:
Napisał wojt_opole
3.
sprawa braku nieszczęsnej lampki nad tylną kanapą (wersja X niestety)
ma ktoś może taką lampkę na zbyciu ? chętnie bym zakupił takie cudeńko i poeksperymentował z moją podsufitką Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Też było w tym temacie najwyżej pare stron temu, lampke szukać na allegro i w autach przeznaczonych do rozbiórki. Nic nie musisz z podsufitką eksperymentować bo są i dokładne objaśnienia i zdjęcia bo conajmniej paru kolegom sie z powodzeniem udał taki manewr i są bardzo zadowoleni.

Cytat:
Napisał wojt_opole
4.
piękne chromy - zawsze wyglądają dostojnie
nie mogęoderwać wzroku od passatów z najwyższych wersji, które są pięknie olistwowane gustownymi chromikami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bardzo chętnie zrobiłbym to w moim czarnym mondim - ma ktoś pomysł jak to można zrobić i skąd wziąść takie listwy ? ewentualnie czy może są firmy specjalizujące się w takim właśnie upiększaniu w chromy ??
Niektóre lampy tylne które można na alledrogo.pl dostać mają chromowane wstawki.

Tak ogólnie to nie chce być upierdliwy ani moralizować (zwłaszcza że nie jestem tu modem ani niczym podobnym) ale chyba należałoby delikatnie zasugerować opcję "szukaj" ? :fcp4

Pozdrawiam
Venetian jest offline   Odpowiedź z Cytatem