mi drugi dzien sie pali ;/ i to wlasnie po wizycie w wulkanizacji.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak sie kupi samochod to sie chce zeby wszystko zawsze było cacy.
Moje pierwsze wrazenia co do tego auta są bardzo pozytywne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Brakuje mi moze troche tzw "kopa" no ale wiadomo dopiero koncze 20 lat
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale komfort jazdy poprostu ekstra samochod sprowadziłem z francji. Jeździłem wczesniej citroenem saxo teraz takze mam vw polo i powiem szczerze ze w porównaniu do tego samochodu to kompletna klapa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pierwszy raz mam duze auto z takim wyposazeniem. pierwszy raz jade na abs moze to wszystko sprawia ze ten samochod jest dla mnie prawie idealny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.