drobne naprawy w postaci wymiany pasków oleji, tulejek itd.... ponad 1100 zł
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. eh
Wczorja odebralem samochod gosciu stwierdził ze w aucie wystarczyło właczyc i wyłaczyć jakas kostke i lampka od niskiego stanu płynu chłodzoącego przestała sie palic
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. teraz musze dojsc gdzie jest ta kostka i czy nie bedzie ryzykowne jak sam ja odłacze i podłacze.
Po wszystkich niezbednych wymianach postanowiłem sprawdzic jak moje autko sie sprawuje na dołkach i dołach. Noi brawo samochod naprawde chodzi ekstra 220 tys. przejechane we francji. Nic nie stuka nic nie puka, komfort jazdy ekstra. Moj VW POLO `96 to kawałek g
(...) przy tym aucie.
Samochod sprawdzalismy w stacji diagnostycznej i u pewnego mechanika samochodowego, kazdy stwierdził ze na 100% był bez wypadkowy. Autko zadbane, mam nadzieje ze dlugo nim pojezdze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jakie to fajne uczucie kiedy jedziesz i nie czujesz dołów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ehh wiadomo w pewnym stopniu cos czuc. ale zawsze mająć małe auta POLO, SAXO, MICRE, FIESTE nigdy nie odczułem takiego komfortu jazdy.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.