View Single Post
Stary 12-03-2007, 11:56   #3
Gregus
ford::average

Domyślnie

Cytat:
Napisał frompoland
Gregus, więc ci twoi panowie znają się na ASB jak świnie na gwiazdach nie obrażając świń. Wyobraź sobie że w USA ciągniki siodłowe maja ASB!! i jakoś dają rade Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a co do ciągania przyczep to możesz ciągać bez problemu tylko wtedy ruszasz z 1 i koło 60km/h wrzucasz 2. D zostawiasz w spokoju... co do opiłków to przecież tam jak w manualu metal trze o metal temu są opiłki i temu wymienia się olej wbrew opinii niektórych.
Dzięki, troszkę mnie pocieszyłeś. Ci magicy teoretycznie specjalizują się w naprawach ASB i nic więcej poza nimi nie robią a mieli bardzo dużo skrzynek na warsztacie.

[ Dodano: 2007-03-12, 20:32 ]
Cytat:
Napisał frompoland
Gregus, więc ci twoi panowie znają się na ASB jak świnie na gwiazdach nie obrażając świń. Wyobraź sobie że w USA ciągniki siodłowe maja ASB!! i jakoś dają rade Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a co do ciągania przyczep to możesz ciągać bez problemu tylko wtedy ruszasz z 1 i koło 60km/h wrzucasz 2. D zostawiasz w spokoju... co do opiłków to przecież tam jak w manualu metal trze o metal temu są opiłki i temu wymienia się olej wbrew opinii niektórych.
Czyli cały czas muszę zmieniać ręcznie biegi od 1 do 3 i z powrotem. A jak jadę powiedzmy ok 100 to mogę wbić D, żeby wszedł na 4? Czy podczas zmiany np z 2 na 3 puszczam gaz czy cały czas "cisnę"? A co z ruszaniem na śliskim, wtedy, gdy koła mogą się ślizgać- słyszałem, że to też jest nie dobre?
Gregus jest offline   Odpowiedź z Cytatem