Cytat:
|
Napisał szczureczek
teraz 3m wprowadzila folie ciemny chrom jak na foto toyota i opel :fcp2 http://www.allegro.pl/item175611872_sto ... ie_3m.html i jest najbardziej innowacyjna firm na swiecie. nie jest tania ale cos za cos
a tak przy okazji jezdziles autem z przyciemnionymi czeronymi, zielonymi lub niebieskimy foliami? masakra fajny wyglad, ale na jaki kolor widzisz swiat. dlatego 3m ma tylko jeden odcien. czarny :fcp3
|
A to b. ciekawe co opowiadasz z tymi kolorami bo zastanawia mnie jaki kolor widzisz przez szybe z naklejona jak wspomniałes czarną folią ? Podpowiem...żaden
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W tej chwili wiekszość samochodów oprócz np avangardy w mecedesie ma transfer szyb lekko zielony więc tak naprawde aby otzymac ładna czerń z zewnątrz jak np w pajero lub avensis okleja sie szyby folią z kolorem bazowym ciemna zieleń
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a nie kolorem czarnym bo czarny rozjaśniany daje obleśny szary kolor który nijak ma sie do dot matrixa na szybie... Są oczywiście folie z mniejszym zielonym ale wtedy szyby wygladają juz jak barwione na zielono...to samo jest z niebieskim i granatowym transferem przez folie...Ja zwykle proponowałem folie z zielonym transferem co dawało czerń na zewn. a od środka było tak jak fabrycznie ( lekki zielony) ale jakby troche ciemniej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.