Cytat:
|
Napisał Fordon
Cytat:
|
Napisał Exodos
No i gdzie te fotki tego MBC ??
PS. Chcesz podnieść jeszcze moc ? Podnieś sobie dawkę paliwa na pompie wtryskowej (zrobi to dobry pompiarz) Ja mam u iIebie w MDO podniesioną dawkę i czuć wyraźnie że ma więcej mocy, wcześniej jak miałem inną turbinkę to już wogóle.
|
Misiek jak chcesz to mozesz zastosowac T25 lub T3... a jesli jestes taki dobry to podaj mi graniczna wartosc boost "bezpieczna" dla takiego diesla Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a powiem Tobie tyle iz pompa wydoli tak daleko dopuki nie wypali dziur w tlokach... polecam troche lektury z Fiesta turbo com. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Wytrzyma może z 1.7 bara pod obciążeniem, ale tylko wtdy gdy masz silnik w dobrej kondycji, bo jak masz zajeżdżony to zapomnij, pompa wytrzyma dużo więcej niż przy standartowych ustawach.