Chcialbym powiedziec kilka zdan na temat rzyciemniania szyb piecowo w firmie Technikolor!
Niedawno przyciemnilem sobie szyby i szukajac tej firmy w internecie znalazlem ten link i sie z nim nie zgadzam!Niedawno kupilem samochod,mialem po niego jechac w nocy ponad 500 km,dzien przed wyjazdem zadzwnonilem do firmy Technicolor i umowilem sie na drugi dzien a godzine 13,jadac po samochod mialem pewne problemy "drogowe" i czulem,ze nie zdaze,wiec 30 minut przed koncem czasu zadzwonilem i przesunalem wizyte o 30 minut,myslalem ze sie nie uda,bo maja caly czas cos do roboty,ale na szczescie jak zadzwonilem to wlasciciel (bardzo mily czlowiek) powiedzial,ze czekaja na mnie i zebym sie nie spieszyl,to byl dla mnie bardzo mily impuls ze strony tej firmy,bo wiedzialem,ze nie pedze na marne!Jak juz dotarlem to przywital mnie wlasciciel firmy i zaproponowal kawe,jakis poczestunek,ale odmowilem,bo ktos po mnie jechal,wiec nie chcialem tracic czasu,usiadlem na bardzo wygodnej sofie w jego biurze i wlasciciel pokazal mi kilka szyb w roznych odcieniach i opowiedzial mi dokladnie na co zezwala prawo i co u niego moge sobie zrobic.Na pocztku myslalem zrobic szyby w jednym odcieniu,ale okazalo sie,ze z tylu moga byc ciemniejsze,a nawet pokryte powloka chromowa(tak jakby lustrzne odbicie) co sprawialo,ze auto mialo o wiele lepszy wyglad i efekt (dla niedowiarkow moge podeslac zdjecia), wiadomo,ze taka usluga za darmo nie jest,ale jadac tam ponad 500 km liczylem sie z takimi kosztami!Jka juz uzgodnilem z wlascicielem co sobie zycze, to wlasciciel chcial mnie odwiesc do miasta,ale odmowilem,poniewaz za mna jechal moj znajomy,ktory mnie odebrac mial,powiedzial mi tez,ze cala praca potrwa okolo 6 godzin, z tym tez sie liczylem,wiec musilame poczekac na moje cacko!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.... Po uplywie okolo 6 godzin zadzwonil do mnie wlasciciel i powiedzial,ze auto jest juz do odebrania.Jak juz sie zjawilem na miejscu,a byla to godzina 21 - czyli 3 godziny po zamknieciu, prosze sobie wyobrazic,ze ktos zrobil mi szyby przeciagajac swoj czas pracy az o 3 godziny - nie znam drugich takich ludzi,ktorzy by na to poszli,bokazdy by zwalal robote na drugi dzien,ale ta firma na szczescie nie i to duzy plus dla nich!!!! Wiec jak juz sie zjawilem i obejrzalem moje cacko,to bylem bardzo zadwolony,wygladalo to jeszcze lepiej niz sobie wyobrazalem!Wlasciciel firmy opowiedzial mi dokladnie jak mam sie obnosic z tymi szybami i dostalem w prezencie specjalna szmatke do wycierania takich szyb, powiedzial mi tez,ze na ostateczny efekt sciemniania trzeba czekac okolo 4 miesiecy,bo one musza dojsc w naturalnych warunkach. Minelo kilka dni od przyciemnienia i jestem bardzo zadowolony, duzo osob za moim autem sie oglada i kazdy moj znajomymi zazdrosci!Jestem tez szczesliwy z tych szyb piecowych,bo ostatnio na moim osiedlu zabierala policja dowody za szyby,a do moich sie nie mogli przyczepic,bo mam certyfikat!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Polecam wszystkim ta firme! :
Fachowa,mila usluga i bardzo profesjonalne doradztwo !
Pozdrawiam