View Single Post
Stary 25-04-2007, 11:00   #19
blur
ford::advanced

Model: był :(Mondeusz ST 220
Silnik: 3 lytry ;)
Rocznik: 11.2004
Domyślnie

Cytat:
Napisał frompoland
blur, szybko jeździsz jak na zimę niebezpieczeństwo nie tylko sobie ale i pasażerów pozostawiam bez komentarza
Piszac o trasie to nie mam na mysli Warszawa-Krakow czy przejazd pomiedzy innymi wsiami w Polsce, tylko autostrady w Austrii i Wloszech ... wiec nie mow mi ze jedze szybko bo chyba tam nie jezdziles jak tak mowisz. Ponadto co do ubieglej zimy to pozostaje zyczyc sobie i innym takiej pogody wiosna i jesienia do jazdy autem.

Pozatym oszczedz sobie umoralniajacych wykladow i zachowaj je dla rodziny. Nie znasz mnie nie wiesz jak jezdze wiec daruj sobie. Jezdze zgodnie z przepisami i nawet tam gdzie przepis jest absurdalny i kazde jechac 50 to jade... a jezdze tak dlatego ze uwazam ze kazdy przepis nalezy szanowac tak jak i innych uczestnikow ruchu.

Co do resztyTwojej wypowiedzi to Twoje zdanie jaki silnik preferujesz, ale jak napisalem wyzej kazdy chwali co ma. Osobiscie wole diesle i tak narazie zostanie.

Nie pisalem ze dwa miesiace bo irytowala mnie wszechwiedza niektorych... i widze w tym temacie nic sie nie zmielo. Ponadto V6 widze nadal pala 6-8 litrow ... no to sa jaja poprostu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..