View Single Post
Stary 25-04-2007, 15:38   #21
Bauma
ford::expert

Model: Mondeo
Silnik: 1/2 DB9
Rocznik: '04
Domyślnie

Cytat:
Napisał goorall
bo po głębszym zastanowieniu dochodze do wniosku, że skoro tak uparcie twierdzi że tyle pali - to pali i już...
przeciez nie mam w tym interesu zeby karmic was bajkami.... mowie ze tak spalil i tyle... w normalnym wakacyjnym ruchu na trasie pije w przedziale 9-11 zalezy jak sie spieszy i od korkow (jak sie mi nie spieszy to i tak trzymam 120-140 oczywiscie jesli wszystko na to pozwala) zreszta z tego co widze to inni wlasciciele tez przynajmniej na rpbobe osiagneli podobne wyniki co tylko potwierdza moje spalanie...
Cytat:
Napisał goorall
Natomiast widze pewne zmiany, bo pojawiaja sie w jego postach wartości spalania nawet 15 litrów z czym zgadzam sie w 100%. Pozdrawiam
to nie zmiany tylko widze ze nie doczytales :fcp4 15l to pisalem o miescie ktore rowniez sam testowalem i w bydzi na emeryta spalil mi 12l (nie w szczycie) a ile "fabryka dala" po miescie 16-17l (ale to bylo raz w ramach testow i wiecej tego nie zrobie)

mysle ze w nocy jadac na emeryta pustym autem ponizej 8l bym zszedl ale to nie jazda dlamnie i nie na ten silnik....
Cytat:
Napisał blur
Ponadto V6 widze nadal pala 6-8 litrow ... no to sa jaja poprostu
wpadnij zalej za 300zl i polecim w trase to sie przekonasz jak mozna V6 jechac szybko (120-140) i spalic ponizej 10l :fcp4