Cytat:
|
Napisał Mondi
2)do miasta TDCi z 6 biegami to jednak ciągłe machanie lewarkiem (zawsze można wziąść automat)-jednak moja żonka się szybko przyzwyczaiła i jest zadowolona
3)spalanie akceptowalne nawet przy wciskaniu, na trasie ja nie wyszedłem na więcej niż 8,5 litra w trasie jadąc blisko maxa na autostradzie - zeby sie nikt nie czepial w Deutschalndzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja jestem strasznie zadowolony ze swojego TDCi chociaż robiłem już kilka rzeczy, ale nie związanych z tym że to właśnie to badziewne TDCi. Zapłaciłem nieco więcej, ale z pewną historią i od "dobrego" właściciela". Następne auto też będzie dieslem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. moze 2.2? kto wie zobaczymy.
|
Ja się zgadzam z przedmówcą, również wybrałem TDCi i jestem zadowolony, osobiście mi benzyna w Mondeo 145KM nie zachwyciła i byłem także anty benzynie, dlatego wybrałem TDCi i jestem zadowolony, dla mnie jest bomba! Za auto również zapłaciłem ciut więcej, ale za to mam sprawdzony, z małym przebiegiem i bez wcześniejszych "bonusów" (czyt. wypadków).