View Single Post
Stary 29-04-2007, 20:57   #34
Bauma
ford::expert

Model: Mondeo
Silnik: 1/2 DB9
Rocznik: '04
Domyślnie

Cytat:
Napisał Mondi
A o do "kłótni". Prawda leży po środku, no bo np Bauma,FromPoland ile kilometrów przejechaliście TDCi? pewnie tak mało jak ja V6Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
troche tego bylo :fcp4 i ciagle przybywa bo mam dostep i jezdze roznymi dieslami i nie tylko....takze z mojej strony to nie jest tak ze pare kilometrow zrobilem i marudze :fcp4
Cytat:
Napisał Mondi
Jednak jak jedziemy na wyjazd na 2 auta to jak by nie patrzeć pasażerów Maximy przejazd kosztuje o wiele drożejGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
masz racje oczywiscie o ile diesel sie nie popsuje :fcp4 i o ile dla kogos 100zl jadac na wakcje ok 1tys km to duzo bo wiekszej roznicy w spalaniu jak 2 litry przy tym samym stylu jazdy nie powinno byc....

na klekotka bym tak nie marudzil gdybysmy mieli lepsze paliwo a nikt mi nie wmowi ze nie jest na nie czuly....znam osoby co przejechaly ponad 100tys dieslem i wszystko ok (ale to troszke starsze konstrukcje niz TDCi) i znam duuuzo wiecej osob ktore nie zdazyly zaoszczedzic na naprawe....diesel od benzyny jest tylko tanszy na stacji i tyle na dodatek jest to zludne.....chociaz sa wyjatki ale ja nie hazardzista i poki co wole lac 98 :fcp4