View Single Post
Stary 07-05-2007, 16:49   #19
Arti
ford::average

Imię: Artur
Model: Mondeo MKV x2
Silnik: 2,0 ON / 1,5 Pb
Rocznik: 2018 / 2015
Domyślnie

Witam.
Czeka mnie 3 wizyta w Germaz'ie przy czym pierwsza to byla wymiana szyby a koeljne sa efektem tej pierwszej.

Cytat:
Napisał chemik
ez mialem z nimi problemy...
Kiedys kamienien wybil mi szybe przednia... Mam AC wiec wiec postanowilem wymienic w serwisie... Oddalem do Germaza... Mialem odebrac za 2 dni... Szybe owszem wstawili, ale tak, ze klej we wnetrzu kabiny wyplynal az na slupki...
Z tym klejem to widze standard niestety....dodatkowo po odbiorze brakowalo plastiku w drzwiach od pasazera, ktory zostal sprytnie ukryty pod siedzeniem kierowcy.

Pare lat temu wymienialem szybe w Escorcie z tym, ze na Krakowskiej (nie pamietam nazwy firmy)....chlopakom zajelo to 1h podczas gdy w Germaz'ie trzeba bylo zostawic auto na 8h.

Reklamowalem naprawe i fakt..usuneli nadmiar kleju w ciagu niecalej godziny ale niesmak pozostal.

Po wymianie szyby cos zaczela mi skrzypiec nad kierownica....po sprawdzeniu tapicerki okazauje sie, ze to skrzypi szyba....wiec czeka mnie 3 wizyta i pewnie kolejny dzien bez samochodu...rece opadaja a wszystko przez to, ze chcialem miec oryginalna szybe...nastepnym razem wezme kase z AC i pojade ponownie do firmy na Krakowska....

Cytat:
Napisał Fatso
a ja sporo czasu tam przepracowalem, i wiem ze kazda opinie klienta dzielic przez 10.
Poniewaz na codzien pracuje w serwisie IT moge smialo powiedziec, ze nie kazda opinie nalezy dzielic przez 10....duza czesc ma dodatkowy watek sensacyjny ale spora czesc z nich jest niestety prawda.