Temat: [Mondeo 2000-2007] 2.0 tdci czy poprawiono silnik??
View Single Post
Stary 22-05-2007, 11:20   #10
l-zawadzki
ford::amateur

Model: s-max
Silnik: 2,0tdci
Rocznik: 2007
Domyślnie

Pierwsze prawo Marfi'ego: jak coś sie może zjeb** to tak się stanieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do nowinek to też jestem sceptykiem, całe życie ojciec jeździł VW w dieslu i nie miał żadnych problemów (nie licząc kiepskich osiągów-stare 1,9 TD) teraz mu się odmieniło i zakochał się w MONDEOGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Doskonale wiem ze benzyny w mondeo są super ale te diesle to juz inna bajka - ostatnio robiłem z ojcem (mamy warsztat) focusa 1.8TDDi 2002r. takie historie z tym autem były, że głowa mala:/ ale to juz dłuższy temat - jesli ktos bedzie zainteresowany to moge go rozwinącGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Macie racje, nie ma co uogólniać bo każde auto ma jakąś wadę fabryczną i zawsze cos sie zepsuje tylko szkoda ze koszty wymiany wtryskow i pompy sa tak cholernie wysokie:/:/

Chyba jednak sie zdecydujemy bo TO czym teraz ojciec jezdzi to juz dlugo nie pociagnie (passat 1.6 gaz 90r. ponad 500tys km) - swoja droga zastanawiam sie czemu on jeszcze nie zmienił autaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

[ Dodano: 2007-05-22, 11:26 ]
Czyli proponujesz bym przed zakupem sprawdził wtryski...??