Temat: [Mondeo 2000-2007] 2.0 tdci czy poprawiono silnik??
View Single Post
Stary 24-05-2007, 18:16   #23
l-zawadzki
ford::amateur

Model: s-max
Silnik: 2,0tdci
Rocznik: 2007
Domyślnie

Hehe mowisz jak moi rodzice i gdyby nie to ze jestesmy w tym samym wieku to bym powiedzial :
wyluzuj staruszku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja mam tajny tor na ktorym sprawdzam wszystkie auta (ostatnio golfa III GTI podrasowanego do 160 konikow) jezdzil jak zly, nim ise paliwo nie skonczyloGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. poza tym nie jestem typem szalenca i wiem gdzie mozna a gdzie nie mozna docisnac i zawsze robie to z glowaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na potwierdzenie powiem ze tylko moja 80 letnia babcia boi sie ze mna jezdzicGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam i dziekuje za radeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.