View Single Post
Stary 29-05-2007, 18:44   #19
byku1401
ford::average

Domyślnie

powiem tak. wszystko z tego co piszesz mam ok, tzn termostat. plynu mi nie ubywa, oba weze sa cieple te od chlodnicy. teraz co do reszty tzn.:"jak odpalisz silnik pochodził naprzyklad tylko chwile i wskaźnik podszedł na maxa a z nawiewu wieje ci jeszcze zimno pomimo tego ze dales na ciepło to masz walniety jakis czujnik..." wg mnie nagrzewa sie stopniowo w miare jazdy. a co nastepnej czesci tzn tego cieplego nawiewu to jak wlaczam ciely nawiew to leci cieple jak zimne to zimne. wiec co?? jakis czujnik??przeciez chyba ta wskazowka powinna stac pionowo

[ Dodano: 2007-05-31, 19:56 ]
jeszcze raz powrocte do tematu. przegladalem forum/archiwum, roznego rodzaju komentarze. i powiem szczerze ze zglupialem. zaczne od tego ze przy wskazowce od temp. mam napis NORMAL a nie NORM. wiec czy ktos moze mi powiedziec kiedy sie powinien wlaczac wentylator?? bo u mnie dopiero jak wchodzi mi na czerwone pole. to wkoncy dobrze czy zle?? Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
byku1401 jest offline   Odpowiedź z Cytatem