View Single Post
Stary 05-06-2007, 09:23   #764
BIG ANGELO
ford::average

Imię: Marcin
Model: mondeo mk III
Silnik: 2,2 tdci
Rocznik: 2006
Domyślnie

Witam wszystkich. forda jeszcze nie mam gdysz nosze sie z zamiarem kupienia mondeo MKIII, do tej pory byłem jestem moderatorem na stronie 206club.net poniewaz posiadam 206ke, no ale niestety przyszedł czas na zmiany i bedzie to mondeo. Jednak pisząc tu pierwszego posta zostałem w moim odczuciu głupio potraktowany, mianowicie napisałem posta z pytaniami odnosnie mondeo MKIII, co sie psuje, jaka wersja lepsza 115 czy 130 konna a tu @#$%^ post usuniety przez moda bez podania porzyczyny. Wiem ze moze taki teamatr juz sie przewinął na forum ale funkcja szukaj działa tak jak i u nas w klubie 206 coraz gorzej. Wystarczyło dac odsyłacz gdzie mam szukac interesujacych mnie rzeczy, a pozatym jesli ktos miał ochote to by mi odpowiedział na moje pytania. Nikogo nie zmuszałem zeby cos pisał wiec nie wiem w czym ten post przeszkadzał. Na forum 206 klubu tak nie postepujemy, mpiszemy takiej osobie co i jak a jak nie chce nam sie pisac to podajem y linki o podobnych tem atach. No cóż pierwsza wizyta nie najlepsza na forum no ale mysle ze bede musiał sie przyzwyczaic do tego, społecznosc w 206 klubie była super i mam nadzieje ze tutaj bedzie również sympatycznie. Dlatego witam wszystkich serdecznie jeszcze raz.

[ Komentarz dodany przez: Jacek: 2007-06-06, 01:28 ]
Nie chodzilo o tresc postu ale o tresc tematu - polecam lekture Regulaminu Forum oraz tego tematu: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] .