View Single Post
Stary 17-07-2007, 10:46   #9
Bastek
ford::amateur

Domyślnie

Witajcie!
Ja mam problem z klimą w Alhambrze 98 mianowicie taki. Kupilem autko i klima dmuchala slao bo slabo ale jednak. Po wymianie rozrzadu zaczal panel mrugac przez 15 sekund, i klima dmuchac przestała - zaczelo leciec cieple powietrze (mozliwe jednak ze po prostu ja dojechałem do konca). Wczoraj napelnilem 950 gramów (klima jednostrefowa) i dmucha, ale w wylotach powietrza nie zejdzie ponizej 9-10 stopni. badanie na szczelnosc pokazalo, z ejak na razie klima jest szczelna.
Jednoczesnie podpiął gosc do komputera klime i wyszedl mu błąd ciśnienia klimatyzacji, wykasowal go probowal ustawic komputerem przepustnice - bo mowil ze to moze byc taki problem ze sa przymkniete. Jednak nie dalo sie, gdyz komputer pokazywal ze nie jest mozliwe ustawienie tego. I co teraz panowie powiecie? Klima dmucha - da sie jezdzic ale nie jest to tak, jak byc powinno -nie jest takie bardzo zimne powietrze ...
Aha, i jeszcze jedno - przez wlot powietrza centralnie na srodku slysze lekkie swistanie, takie nie za glosne, ale wkurzajace. Jak wylacze klime i przejde na ECON to ustaje...

I co robic ? jechac jeszcze do jednego mechaniora, aby mi sprawdzil dokladnie ??? Czy cuś ....
Bastek jest offline   Odpowiedź z Cytatem