Cytat:
|
Napisał tomiscorpio
Zreszta sosnek Ty chyba od samego zakupu tego auta ciagle cos masz , jak nie urok to sraczka. Mam nadzieje ze wkoncu sobie z tym poradzisz.
|
Sraczka powiadasz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ano sraczka - generalnie nie bylo by problemu bo zdaje se sprawe z tego czym jezdze i z faktu awaryjnosci. Jestem w stanie zaplacic za naprawde autka pod warunkiem ze naprawda ta siega rzeczywistej przyczyny awarii a nie stwierdzenia - na kompie nic nie ma wiec jezdzic.
Moj problem polega na tym ze probuje dociec rzeczywistych powodow i stad duza ilosc pytan. Uchronilo mnie to juz przed kilkoma kosztownymi naprawdami (zamiast wentylatora - taka byla diagnoza 1400pln, wymienilem bezpiecznik 30pln
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
No i to wlasnie taka sraczka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale ile sie przy tym nauczylem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.