Witam,
Mam dziwny problem z zatankowaniem paliwa tzn. podczas wlewania paliwa do baku, pistolet odbija tak jakby był zbiornik był pełen (a nie jest na pewno !!!).
Nie można inaczej jak tylko drobnym strumieniem wlewać paliwo do zbiornika, w krótkich odstępach czasu. po ok 10 litrach wlanych do zbiornika, "wypluł" trochę paliwo z niego.
Moje pierwsze tankowanie trwało 30 min a wlałem 30 litrów, za drugim razem wlałem tylko za 50 zł bo na stacji patrzyli już na mnie jak na zjawę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Samochód sprowadziłem z Niemiec, wszystko oprócz tego mankamentu jest w najlepszym porządku. Jest bardzo możliwe że auto stało bez jazdy ok 1-2 miesięcy.
Jak myślicie, zbiornik jest zapowietrzony ? Muszę to szybko zrobić bo w przyszłym tygodniu jadę w góry
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeżeli ktoś miał podobny problem albo słyszał o takim bardzo proszę o podpowiedź.
Z góry dziękuję i pozdrawiam