View Single Post
Stary 01-09-2007, 15:21   #35
aneczka2205
ford::beginner

Domyślnie

Cytat:
Napisał Forder
Czy ktoś z Was wie czy można przed zakupem na stacji diagnostycznej sprawdzić stan wtrysków? Czy komp to wykryje w ogóle? (zużycie wtrysków) I jeżeli tak to czy tylko w ASO?
Wtryskow chyba nieda sie sprawdzic na normalnym kompie a niewiem jak w aso bo ja byłam na komputerze i nic mi niewykazało zupełne zero usterek ale raport o błedach był wykasowany 5000km przebiegu wczesniej
Cytat:

Wiec mam takiego saego focusa jak Ty i mialem to samo z moim dymienie i zamulanie i nie bylo to nic kosztownego ani strasznego w serwisie okazalo sie ze jakas rura od turbiny sie obluzowala i dlatego nie bylo mocy a dymienie bylo spowodowane tym ze wsyztsko bokiem uciekalo wiec naprawde nie sprzedawaj bo jest to super smochodzik z dobrym silnikiem tylko pojdz i napraw to Pozdrawiam i mam nadziej ze jest to samo co u mnie
U mnie tez było wszystko sprawdzone i niema zadnych luzow i niby wszystko ok
ale jedno jest zastanawiajace dleczego moj fokus pali 7.7 litra na 100 oczywiscie na roznych trasach???? :fcp5

[ Dodano: 2007-09-01, 15:28 ]
I jeszcze jedno Byłam u kolesia u ktorego zakupiłam auto no i.......
Zaproponował mi wymiane auta tzn niecałkiem wsatwienie mojego auta do komisu i wziecie forda focusa 2005 1,6 benzyna gaz 100Km ale ten model oczywiscie (bez obrazy dla posiadaczy) jest beznadziejny w srodku jakis kanciasty mało przestrzeni zawieszenie twarde komfort jazdy do bani(chyba juz sie przyzwyczaiłam do mojej foczki) oczywiscie autko drozsze i powiem szczeze niejest warte ponad 40 tysiakow stare modele bardziej mi sie podobaja no wiec poczekamy zobaczymy
Pozdrawiam :fcp23
aneczka2205 jest offline   Odpowiedź z Cytatem