View Single Post
Stary 04-09-2007, 10:52   #1
xavi
ford::advanced

Domyślnie Naprawa / spawanie felg aluminiowych - ku przestrodze

Poniżej zamieszczam artykuł z prasy fachowej odnośnie zagadnienia Naprawa / spawanie felg aluminiowych.

Dla wyjaśnienia jestem z branży spawalniczej, ale nie związany z autorami i nie prowadzę sklepu z alufelgami.

Stałem przed dylematem bo również mam felgę do spawania, felga była wcześniej spawana przez poprzedniego właściciela, teraz pękła obok miejsca spawania.

Zgłębiłem temat i po lekturze w/w tekstu przeszło mi - nie ma co oszczędzać na bezpieczeństwie swoim i bliskich (o aucie nie wspomnę) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mam nadzielę, że autorzy dokumentu nie będą mieli nic przeciwko, bo celem jest uświadomienie potencjalnych klientów zakładó naprawiających alufelgi.

Polecam lekturę (szczególnie wnioski) i zachęcam do dyskusji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

str. 1.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

str. 2.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

str. 3.

str. 4.