Cytat:
|
Napisał WRT
Jezierek,biegi zmieniam między 2000 a 3000 i powiem ci że czasami mi też go coś przymula dam mu troszke wtedy wycisk na obrotach i znowu ładnie chodzi, myśle że umnie to wina turbinki ze zmienna geometrią jak go poprzymulam to łopatki sie zapychaja sadzą a jak mu pocisne troche to go przedmucha i jest ok . :fcp1
|
Sprawdźcie sobie przewody elektryczne co idą do turbiny.
Jak już na któryś temat pisałem posta kiedyś miałem u mnie w '04 rok 2.0 TDCi 125 KM przypadek, że na bazie w firmie jakiś gryzoń (prawdopodobnie kuna) zjadł mi przewody elektryczne do turbiny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dosłownie, nie przegryzł a zjadł
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I silnik zachowywał się tak samo jak opisał swój silnik
jezierek, Jeśli auto trzymasz w nocy gdzie tego typu "pasożyty" to norma nic nie zaszkodzi wjechać na kanał i sprawdzić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdro