witam.
wiem że ten etmat już był. przeszukałem uczciwie szukajką coby nikogo niepotrzebnie nie denerwować
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no. i dowiedziałem się że fotele powinny grzać aż miło. doszedłem więc do wniosku, że nie działają, oba.
wiem że z bezpiecznikami jest różnie, jaki kolor budy taki układ. ale często tu pojawia się pojęcie trzech poziomów. i ja teraz nie wiem, czy te bezpieczniki co sprawdzam przy lewych drzwiach( od kierowcy znaczy) i te przy aku które wydają się być od klimy, to wszystkie jakie są czy może jeszcze gdzieś jest jakaś skrzynka? a może bezpiecznik od foteli jest gdzieś ukryty? gdzieś po drodze? np pod fotelem albo.... nie wiem. wydaje mi się bardzo mało prawdopodobne aby maty padły na dwóch fotelach, tym bardziej, że podobno są osobne na oparcie i osobne na siedziska. To razem 4 maty... pod fotelami są jakieś przekażniki, a dotego w schowku koło centralki alarmu jescze jakiś ale nie mam pewności czy on też jest od foteli.
nie chce bez sensu kupować przekaźników i wymieniać na chybił trafił. a ponieważ oba fotele nie działają to wygląda to jak bezpiecznik, ale te co znalazłem to wszystkie dobre.
może jakieś pomysły???
z góry dzięki